Ενοικιαζόμενα δωμάτια & διαμερίσματα Πάρος, Παραλίες

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Πάρου Captain John's, βρίσκονται σε μια όμορφη παραθαλάσσια περιοχή στο βόρειο τμήμα του νησιού ανάμεσα στο παραδοσιακό οικισμό της Νάουσας και την φημισμένη παραλία της Σάντα Μαρίας. 

Η θέση του προσφέρεται για να επισκεφθείτε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Πάρου (Σάντα Μαρία, Ξιφάρα, Αμπελάς, Κολυμπήθρες, Αγ. Ανάργυροι, Αγ.Ιωάννης - Μοναστήρι), προορισμών που συνδυάζουν τοπία υψηλής αισθητικής, εξαιρετικού οικολογικού ενδιαφέροντος και που χαρίζουν μια ολοκληρωμένη αίσθηση ευεξίας.

Το νησί μας αποτελεί ένα ξεχωριστό τόπο και προορισμό που συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής με τον σύγχρονο. Μυστικός παράδεισος για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας, της ιστιοπλοΐας, της πεζοπορίας είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους περιπατητές, διαθέτοντας πολλά μονοπάτια, τόσο σε παραλιακές τοποθεσίες όσο και σε πράσινες πλαγιές.

Σε απόσταση 2 χιλιομέτρων βρίσκεται ο οικισμός της Νάουσας με μεγάλη τουριστική κίνηση. Μια  πρωινή βόλτα στα σοκάκια του οικισμού θα σας μείνει αξέχαστη. Απέναντι οι εντυπωσιακές Κολυμπήθρες (τεράστιοι βράχοι που από τη διάβρωση της φύσης έχουν πάρει παράδοξα σχήματα) και το νησάκι της Ανάληψης.

DSC01049